Langeskov Kræmmermarked

Damefrokost

Lørdag den 21. september 2024 Kl. 12.00 – 16.00

For alle skønne kvinder, lækre madammer, seje chicks, unge frøkner og danseglade damer.

Vi byder på en velkomstdrink og en lækker 2 retters menu fra eget køkken.

Musikken bliver leveret af Men with Manners og suppleret af en DJ.

I år holder vi en konkurrence for ”frokostens flotteste hat” og ”bedst udklædte gruppe”.

Prisen for arrangementet er kr. 249,- + indgang til markedet.

Du vælger ved tilmelding hvilken ambassadør du har aftalt at sidde sammen med.

(Hvis du gerne vil være ambassadør, kan du tilmelde dig her: / Se længerer nede)

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig via en af  ambassadører, kan du købe billetter her (vi gør opmærksom på,

at det dermed ikke er muligt at komme til at sidde sammen med en specifik ambassadør/gruppe).

Bindende tilmelding! Tilmeldingsfrist den 1. september 2024

Ambassadør til damefrokosten lørdag den 21. september 2024

Kl. 12.00 – 16.00

Dine opgaver:
-Samle alle de dejlige kvinder i dit netværk.
-Stå for en samlet tilmelding og betaling for hele din gruppe; -find gerne på et godt gruppenavn.
Du får:
Hvis du skaffer 20 deltagere (evt. inkl. dig selv.) får du en drinks kupon på 250 kr. (kan ikke ombyttes til kontanter). Hvis du skaffer 40 deltagere får du en drinks kupon på 500 kr. osv.
Vi gør opmærksom på, at ambassadørernes navne og kontakt oplysninger (f.eks. tlf.nr. eller e-mail) kommer til at stå på tilmeldingsformularen på hjemmesiden.
Om årets damefrokost:
Vi byder på en velkomstdrink og en lækker 2 retters menu fra eget køkken.
Musikken bliver leveret af Men with Manners og suppleret af en DJ.
Vi afholder konkurrence for ”den flotteste hat” og ”bedst udklædte gruppe”.
Prisen for arrangementet er kr. 249,- + indgang til markedet.
Tilmeldingen til damefrokosten bliver åbnet  den. 17/2-2024 , så skynd dig, at tilmelde dig som ambassadør i dag.

Langeskov Borgerforening er et samlingspunkt for alle i vores dejlige by. Vi er dedikerede til at skabe et aktivt fællesskab og støtte det lokale foreningsliv. Ved at blive medlem for kun 200 kr. pr. husstand om året kan du være med til at gøre en forskel og nyde godt af mange eksklusive tilbud til dig og din familie. Vi tror på, at sammen kan vi opnå meget mere. Bliv medlem i dag og bliv en del af fællesskabet. Kontakt os for mere information eller meld dig ind nu og bliv en del af Langeskov Borgerforening!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Vil du ringes op?