Familieskattejagt i Langeskov: Jagten på skatte og udfordringer.

KOM MED TIL ET EVENTYR I LANGESKOV!

Kære naboer og venner,

Vil du være med til en dag fyldt med sjov, skattejagt og fællesskab? Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 8. juni 2024 og tag hele familien med til vores spændende eventyr rundt i Langeskov, med spændene opgaver der skal løses!

Vi er klar fra kl. 10.30. Arrangementet slutter kl. 14.00 og derefter bliver der ikke udleveret flere præmier.

Sted: På græsset hvor markedsteltet normalt står.

Pris: 30 kr. pr. skattekort. (I må gerne være flere om et skattekort, men der er kun 1 præmie pr. skattekort).

Mad og drikke: Kage, pølser, kaffe, te, sodavand og øl kan købes.

Bindende tilmelding. Tilmeldingsfrist tirsdag 4. juni 2024

Alle er velkomne – uanset om du er fra Langeskov eller ej (og uanset om du er medlem af Langeskov Borgerforening eller ej). Tag venner, familie og børn med og vær med til en uforglemmelig dag.

Husk at medbringe gode sko og godt humør – vi sørger for resten!

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med eventyr og fællesskab. Lad os skabe gode minder sammen!

Med venlig hilsen,

Langeskov Borgerforening

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Vil du ringes op?