Langeskov Borgerforenings historie

Den 25. august 1924 begyndte Langeskov Borgerforening under navnet Langeskov Borger- og Håndværkerforening. Da var det byens spidser, der sad i bestyrelsen og det var det været frem til slutningen af 80erne.

Foreningen har beskæftiget sig med andet end kulturelle emner. Bl.a. kloakering og belysning, ydet lån til nyt tag til Rønninge Forsamlingshus, været ejer af Langeskov Stadion – dér hvor Birkelund i dag ligger – der blev solgt til kommunen da plejehjemmet skulle bygges.

I slutningen af 1980 sad der nogle i bestyrelsen, som havde nye idéer om aktiviteter, bl.a. Kræmmermarked. Disse har lavet et enormt stort arbejde med opstarten.

Der var nogen i bestyrelsen, som var imod og som ikke troede på idéen. De forlod bestyrelsen i utide, andre kom ind og deltog i det store arbejde, det var at få Langeskov Kræmmermarked op at stå.

Se formandens beretning for 2005 Se formandens beretning for 2006 Se formandens beretning for 2007 Se formandens beretning for 2008
Se formandens beretning for 2009 Se formandens beretning for 2010 Se formandens beretning for 2011 Se formandens beretning for 2012
Se formandens beretning for 2013 Se formandens beretning for 2014 Se formandens beretning for 2015 Se formandens beretning for 2016
Se formandens beretning for 2017