Langeskov Borgerforening arbejder videre

Langeskov Kræmmermarked 2020

I den netop indgåede aftale vedrørende genåbning af Danmark er der ingen ændringer i forhold til store forsamlinger.
Det betyder at Langeskov Borgerforenings bestyrelse forsat har en tro på, at vi afholder Kræmmermarked 18-19-20 september.
Bestyrelsen er forsat i arbejdstøjet. Der er i disse dage, info på vej ud til alle kræmmerne vedr. lejeindbetaling.Vi følger selvfølgelig de retningslinjer og udmeldinger som der udmeldes fra regeringen nøje.

Vi håber at se jer alle på pladsen til september.

Vi var i Langeskov Borgerforening ikke tvivl da vi blev tilbudtet samarbejde omkring
markedsføring af vores skønne by.

Det er der kommet denne lille video ud af, som vi er stolte af at kunne præsentere.

Vi vil gerne sige tak til alle der har medvirket i optagelsen og til de sponsorer der har valgt at støtte projektet

Håber I alle vil afse 3 min til at se denne lille  bosætningsvideo og være med til at sprede / dele den på alle relevante medier.

Download Bosætningsvideoen her

Viser alle 7 resultater