Langeskov hjælper Langeskov.

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

STØT projekt Bygning af HAL til Langeskov Kræmmermarkedet.

SEND støtte på mobilepay 14287.

Langeskov Borgerforening hjælper rigtig mange foreninger, skoleklasser, dagplejere m.v. Nu har vi brug for jeres HJÆLP Vi vil rigtig gerne bygge en HAL på pladsen, som kan hjælpe med til at optimere arbejdsforholdene for alle hjælpere, samle materiel der opbevares på mange adresser når der ikke holdes marked.
Der bliver desuden mødelokale, der kan lånes af andre foreninger.
Hjælp OS med at gøre denne drøm til virkelighed, og send gerne et bidrag.Denne indsamling er godkendt af indsamlingsnævnet og løber hele 2021.Vi Takker for jeres bidrag Hilsen Bestyrelsen

Klik her for at følge udviklingen

Vi var i Langeskov Borgerforening ikke tvivl da vi blev tilbudtet samarbejde omkring
markedsføring af vores skønne by.

Det er der kommet denne lille video ud af, som vi er stolte af at kunne præsentere.

Vi vil gerne sige tak til alle der har medvirket i optagelsen og til de sponsorer der har valgt at støtte projektet

Håber I alle vil afse 3 min til at se denne lille  bosætningsvideo og være med til at sprede / dele den på alle relevante medier.

Viser et enkelt resultat